Начало - Вино
Вино на фокус

Les Oliviers Rose Côtes de Provence

Прованс, където се намира изба Château de Berne, е една от най-вълнуващите области в света, когато говорим за висококачествени розета. Типичният средиземноморски климат, малкото валежи, горещото лято и меката зима са предпоставки да наричаме и днес Прованс Столицата на розето.

Midalidare Angel's Share Syrah 2016 - вино достойно за Ангели

Bononia Estate Traminer Istar

Блестящ, светло сламест цвят. Нежен нос с леки цветисти акценти и примамливи пикантни нотки. Ароматно, леко и заоблено тяло с роза и бял пипер - сортов и типичен траминер с балансиран финал. Сетивата се насищат заради пищния му плодов аромат и плътност. Добре е да се съчетае със зрели тропически плодове, пушени сирена и свежи салати с лек дресинг.

Rupel Rose Anita

Сортoвият купаж е мелник 55 – 33 % & небиоло – 15 % & санджовезе – 52 %. В резултат имаме една мощна експлозия от силата на мелник 55, заедно с вкусовете и ароматите на небиоло и санджовезе.

Déjà Vu Sauvignon Blanc & Semillon

Déjà Vu Sauvignon Blanc & Semillon от винарска изба Братя Минкови – нежно, елегантно и фино вино, носител на сребърен медал от Decanter World Wine Awards 2016 - символ на престиж и качество.

When We Dance Chianti DOCG

Наречено на една от песните на Стинг, последното попълнение на Tenuta Il Palagio е направено от санджовезе, с малко канайоло и колорино. Едно наистина очарователно кианти за всеки ден.

Astoria Sushi Sparkling Extra Dry

Зона на производство: Лозята са разположени по хълмовете около град Тревизо и са на възраст 8-18 години. Сорт грозде: Глера Перлаж: Много фин и продължителен. Цвят: Светъл, сламено жълт. Букет: Типичен, елегантен и изчистен с плодови нотки. Вкус: Приятен и добре балансиран сух вкус. Препоръчва се със: Суши, сашими и риба.

Edoardo Miroglio Brut Blanc de Blancs

Естествено пенливо вино по класическа технология. Сортов състав: шардоне 100%. Цвят: Сламено-жълт със златисти нюанси. Продължителен и фин перлаж. Аромат: Интензивен, елегантен, фин. Усеща се комплекс от аромати на грейпфрут, лимон и бели плодове, а във финала - салвия и козуначени кифлички. Вкус: Комплексен, фин, свеж, сух, интензивен и приятен. Добре балансирано вино с хармоничен аромат и вкус. Отлежаване: Минимум 24 месеца върху фините дрождени утайки.

Мелнишки купаж Премиум, Magnum edition

Сорт: мелнишки рубин & мелник 55 & каберне совиньон в перфектно балансираната комбинация Дегустационни бележки: наситен цвят с леки рубинени оттенъци. Многопластов, интензивен аромат с акценти на орехова шума, зряла череша, черни горски плодове, подправки и какао. С приятен вкус, сочна структура, мека свежест, нотки на ванилия и мока с много добър баланс и дълъг плодов топъл финал. Виното е отличен избор за тежки меса като агнешко, свинско, телешко, говеждо и дивеч.

Zlaten Rozhen Sandanski Misket

Дегустационни бележки: Дегустационни бележки: Отличава се с бледо златист, блестящ цвят. Характерни за този сорт са типичните мискетови и мускатови нотки, които великодушно са се аранжирали с ароматите на зряла ябълка, пъпеш, банан и билкови акценти. Свежо и пленяващо като сутрешното пробуждане на природата, леко и искрящо като прохлада в лятна вечер, виното е превъзходен избор в комбинация с леки меса и различни сирена.