Начало - Вино
Статии и новини
Рубрики:

Един живот в рецепти с Антоан Вераст

Кой би сготвил по-добре изискана френска вечеря от един истински французин? Не пропускайте забавното кулинарно приключение, което шеф Антоан Вераст ще ви предложи на 21 февруари, четвъртък.  

Хейман–Льовенщайн: (мозелски ризлинг) като никой друг!

Избата Heymann–Löwenstein е базирана в селцето Вининген, Долен Мозел, където са разположени едни от най-стръмните лозя на Мозел.

Шеф Марио Сандовал и елементите на виното

Най-престижният форум за висша кухня в света Madrid Fusión приключи в самия край на януари в испанската столица с титаничен отзвук в света на гастрономията. Може би най-често използваните думи бяха устойчивост и креативност.

Анджелина Джоли и Брад Пит пускат второ розе от Château Miraval

Въпреки, че се разделиха, Анджелина Джоли и Брад Пит подготвят пускането на пазара на второ розе от имението Château Miraval. 

Шест медала за Катаржина от световен винен конкурс

Катаржина Естейт отново завоюва златни медали на най-големия конкурс за вина в Китай – China Wine and Spirits Awards, Best Value. 

Дания спечели престижния кулинарен конкурс Bocuse d’Or!

Отборът на Дания спечели престижната кулинарна награда Bocuse d’Or. След датчаните се нареждат Швеция и Норвегия.

Почитаме Св. Трифон Зарезан! Честит празник!

Днес почитаме Свети Трифон, наричан още Зарезан! Един от най-почитаните светци у нас е известен като покровител на лозарите и пазач на лозята. Първият ден от февруари поставя началото на активния земеделски сезон, започва и резитбата на лозята.

Феран Адриа обяви новия си проект по време на Madrid Fusión!

Прочутият шеф-готвач Феран Адриа постави официално началото на престижния световен форум за висша кухня Reale Seguros Madrid Fusión и обяви начало на новия си проект.

Класацията The World’s 50 Best Restaurants въвежда нови правила

Нови правила, чиято цел е да отговорят на постоянно променящия се свят, влизат в сила с изданието за 2019 на The World’s 50 Best Restaurants.

Китайската нова година настъпи с богатия вкус на Маутай

В навечерието на най-важния празник в китайския лунен календар представители на столичния елит вдигнаха Маутай наздравица за годината на Земния Глиган.  

Последно от Новини

Един живот в рецепти с Антоан Вераст

Кой би сготвил по-добре изискана френска вечеря от един истински французин? Не пропускайте забавното кулинарно приключение, което шеф Антоан Вераст ще ви предложи на 21 февруари, четвъртък.