Начало - Статии и новини - Новини - Winebox Portfolio Tasting 2018 събира световни топ вина!
Новини
   
Winebox Portfolio Tasting 2018 събира световни топ вина!

12 февруари 2018, DiVino

За трети път, Winebox Portfolio Tasting ще събере любители на виното и професионалисти с прочути производители от близо 10 различни страни. Събитието ще се проведе на 23 март и ще представи най-доброто от портфолиото на Winebox.

Софийският Централен военен клуб ще посрещне представители на повече от 20 световни изби, а посетителите ще имат възможност да дегустират над 150 вина от Франция, Италия, Испания, Германия, Южна Африка и Нова Зеландия, Аржентина и Чили. На този пролетен винен празник ще бъде представена и България, с целия асортимент на изба Maryan, която ще бъде представена от семейство Иванови, собственици на избата. За първи път за дегустация ще бъдат предложени и трите вина от собствения проект на Winebox, серията Eager. Южна България ще бъде представена с вината на Villa Bassarea.

И тази година екипът на Winebox е подготвил интересна програма от майсторски класове, по време на които ще бъдат представени вина от Алзас, Прованс, Северна Италия, но не само… Ще бъдат дегустирани и най-високо оценените от различните критици вина на Winebox! Освен представители на прочути производители от Италия и Франция, лектори ще бъдат Юлия Костадинова и Емил Коралов от DiVino. На майсторските класове посетителите ще могат да опитат вина и реколти, които са в лимитирани наличности и няма да присъстват на щандовете.

За тазгодишното си издание, Winebox Portfolio Tasting предлага и много новости. За първи път ще бъдат представени вината изба Hugel от Елзас, като вината ще бъдат представени лично от Жан-Фредерик Хюгел, 13-то поколение наследник на избата. За първи път ще присъства и Южна Африка, с De Morgenzon. Своя премиера ще имат и вината на Robert Weil от Райнгау, в Германия.

Достъпът до Winebox Portfolio Tasting е платен, а билети могат да бъдат закупени онлайн до 15 март. След затваряне на онлайн продажбите билети ще се продават само на място, в деня на събитието, на 23 март. Освен по-ниската цена за ранно закупуван, билет за майсторски клас осигурява безплатен Билет Стандарт.

Winebox Portfolio Tasting

Кога: 23 март 2018 г., от 12 до 21 часа

Къде: Централен военен клуб, София

Билети онлайн можете да закупите ТУК