Начало - Статии и новини - a static page - Условия за ползване
a static page
   
Условия за ползване

07 януари 2010

Собственост

Сайтът DiVino.bg е собственост на Гурме Пи Си Ти И ООД.

Право на ползване

Право на ползване на съдържанието на DiVino.bg имат всички лица навършили 18 години. Лицата под 18 години следва незабавно да напуснат DiVino.bg. 

Съдържанието на този уебсайт e под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Освен ако не е посочено нещо друго, текстовете, графичните и фото материали, видеото публикувани в сайта са собственост на Гурме Пи Си Ти И ООД.

Използването на текстове и снимки от DiVino.bg е разрешено, само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.divino.bg. Поставянето на връзки към материали в DiVino.bg е свободно.

Гурме Пи Си Ти И ООД си запазва правото да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.

Регистрация и конфиденциалност

Регистрираните потребители на DiVino.bg получават достъп до повече информация в сайта. С регстрацията си потребители се съгласяват да получат поне един нюзлетър или специално предложение от Гурме Пи Си Ти И на електроннта си поща, след което ако желаят могат да се откажат от тази услуга. С първоначалната си регистрация всеки потребител се съгласява да предостави определени данни на Гурме Пи Си Ти И. Регистрацията в DiVino.bg не изисква задължително предоставяне на на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Независимо от това Гурме Пи Си Ти И ООД се ангажира да предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на данните, предоставени от потребителите на сайта.

В Интернет не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне у неоторизирани лица. Гурме Пи Си Ти И ООД не гарантира, че системата ни е абсолютно сигурна и 100% защитена от нападение на хакери или манипулиране на данните.

С цел подобряване и усъвършенстване на предоставяните услуги Гурме Пи Си Ти И ООД регистрира и обработва данни за посещенията на сайта (IP адрес, информация за уеб браузъра, операционната система, посетените страници и др.). Тази информация може да бъде предоставяна на клиенти на Гурме Пи Си Ти И ООД. За събраната информация и обработката й: http://www.google.bg/privacy.html

Отварянето на страници на сайта и/или следването на препратки в него представлява декларация от страна на потребителя независимо дали е регистриран или не, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите настоящите условия за ползване.

Отговорности

Екипът на Гурме Пи Си Ти И ООД полага максимални усилия за поддържане на възможно най-достоверна информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. Гурме Пи Си Ти И ООД не носи отговорност за:
  - Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на съдържанието на сайта.
  - Мненията изразени в коментарите.
  - Съдържанието на рекламите, статиите от секцията advertorial и всички обозначени с „платена публикация” материали публикувани на сайта.