Winebox Portfolio Tasting 2018 събира световни топ вина! от DiVino 12 Февруари 2018

За трети път, Winebox Portfolio Tasting ще събере любители на виното и професионалисти с прочути производители от близо 10 различни страни. Събитието ще се проведе на 23 март и ще представи най-доброто от портфолиото на Winebox.

Софийският Централен военен клуб ще посрещне представители на повече от 20 световни изби, а посетителите ще имат възможност да дегустират над 150 вина от Франция, Италия, Испания, Германия, Южна Африка и Нова Зеландия, Аржентина и Чили. На този пролетен винен празник ще бъде представена и България, с целия асортимент на изба Maryan, която ще бъде представена от семейство Иванови, собственици на избата. За първи път за дегустация ще бъдат предложени и трите вина от собствения проект на Winebox, серията Eager. Южна България ще бъде представена с вината на Villa Bassarea.

И тази година екипът на Winebox е подготвил интересна програма от майсторски класове, по време на които ще бъдат представени вина от Алзас, Прованс, Северна Италия, но не само… Ще бъдат дегустирани и най-високо оценените от различните критици вина на Winebox! Освен представители на прочути производители от Италия и Франция, лектори ще бъдат Юлия Костадинова и Емил Коралов от DiVino. На майсторските класове посетителите ще могат да опитат вина и реколти, които са в лимитирани наличности и няма да присъстват на щандовете.

За тазгодишното си издание, Winebox Portfolio Tasting предлага и много новости. За първи път ще бъдат представени вината изба Hugel от Елзас, като вината ще бъдат представени лично от Жан-Фредерик Хюгел, 13-то поколение наследник на избата. За първи път ще присъства и Южна Африка, с De Morgenzon. Своя премиера ще имат и вината на Robert Weil от Райнгау, в Германия.

Достъпът до Winebox Portfolio Tasting е платен, а билети могат да бъдат закупени онлайн до 15 март. След затваряне на онлайн продажбите билети ще се продават само на място, в деня на събитието, на 23 март. Освен по-ниската цена за ранно закупуван, билет за майсторски клас осигурява безплатен Билет Стандарт.

Winebox Portfolio Tasting

Кога: 23 март 2018 г., от 12 до 21 часа

Къде: Централен военен клуб, София

Билети онлайн можете да закупите ТУК
 

Етикети
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.