Wine Fest Burgas ще се проведе между 28 и 30 юли 2017 в Морската градина на града от DiVino 26 Юли 2017

От 28 до 30 юли експоцентърФлора в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чужестранно вино.

Ще бъдат представени вина на избите Черноморско злато, Винекс Славянци, Винарна Братанови, Ейнджълс Естейт, Братя Минкови, Винпром Карнобат, Ню Блуум Уайнъри, Едоардо Миролио, Вила Мелник, Бонония Естейт, Вила Ямбол, Вила Юстина, Винарна Зeланос, Винарна Страцин, Тохун, Винарна Рупел, Винпром Свищов, Винарна Славовица, Трастена и Винарна Гулбанис. Българските винопроизводители ще премерят сили и с вносни аржентински, френски, чилийски и испански вина.

За първи път на фестивала ще можете да дегустирате зелено вино първото синьо "антивино", както и спиртни напитки от Сърбия, обещават организаторите. Цветната гама ще бъде допълнена от качествени бели, червени и розета. Всички вина ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.

Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar. Още много и разнообразни изненади ще ви очакват на летния винен фест в Бургас и тази година. Работното време на събитието е между 16:00 и 22:00 часа. Повече информация на https://www.facebook.com/wine.fest.burgas/.

Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.