DiVino Magazine 30 с аромат на вино и ром, с вкус на сьомга и баница от DiVino 10 Април 2018

Кои са най-добрите български вина и кой стои зад тях? Кои български вина са класирани в DiVino Toп 50 за 2017 и кои са наградените в различните категории? В пролетния брой на списание DiVino даваме отговор на тези и още много въпроси, свързани с най-добрите вина у нас. Ще намерите и представяне на всяко от българските вина в Toп 20.

 

 

Какво още сме ви подготвили в изпълнения с аромати и вкусове брой 30 на DiVino Magazine? Яна Петкова разказва за  изба Нерагора – чиито вина, без да са шумни и показни, имат стил и класа. Интересно е и интервюто ни с Алберик Бишо – шесто поколение от знаменитата бургундска фамилия Бишо, начело на митичната винарска компания Albert Bichot.

За световния ренесанс на рома, с неговата митична история, сложна класификация и подвеждаща технология, разказва задълбочено Асен Станев – експерт, съчетаващ професионалните знания на технолог по напитките с погледа на философ.

В мини темата, посветена на рибата и аквакултурите запознаваме читателите с предимствата и недостатъците на различните методи за отглеждане на риби. Представяме и особеностите на две български производства – първата и единствена в Европа ферма за сребърна тихоокеанска сьомга, само на 45 км от центъра на София, и рибарник за пъстърва в идилично място с кристалночисти води недалеч от Рибарица. А за финал сме решили да ви убедим, че баницата по нашите земи е колкото вездесъща и неизменно празнична, толкова и разнообразна и пъстра – не само като съставки и приготовление, а дори и като лексика.

Вижте къде може да намерите брой 30 на DiVino.
 

Етикети
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.