1000 км около София от DiVino 11 Януари 2018

1000 км около София или шоурум Ибеко е ново и концептуално винено място, което се отваря днес в центъра на София, на улица Ангел Кънчев 8.

“1000 км около София не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитат различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба или регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които да бъдат доставени директно от избата – производител", казват неговите създатели Янис Зоис и Галина Нифору.

И все пак какво се намира на 1000 км от София? Разтворете пергела на картата и на 1000 км от София ще се озовете в Италия, в Австрия, в Словения, в Унгария, в Румъния, в Сърбия, в Хърватска, в Гърция, Турция и Македония.

Повечето бутилки в магазина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но в шоурум Ибеко ще се представят и непознати вина от гореизброените страни. Компанията Ибеко ще предлага още всичко свързано с кафе, чай и вино.

Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.