Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste от DiVino 21 Септември 2018

На 11 октомври Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste, заедно с партньорите си от DiVino и Cine Grand, ви кани на второто специално събитие - дегустация на високоалкохолни крафт напитки от най-висока класа.

Дегустацията е с фокус върху аромата, вкуса и произхода на всяка от тези изключителни напитки. Ще можете да опитате несравними образци: премиум уиски от Шотландия, Ирландия, САЩ, Япония дори и от Италия; огнено-кадифени арманяк и коняк от родината им Франция и джин с върховно качество от Япония, Франция и Холандия. Ще пробвате и коктейли на основата на тези занаятчийски (или крафт) високоалкохолни напитки.

Родени от страстта на независими производители, крафт напитките са базирани на качеството. Те са удоволствие и преживяване, вдъхновено от идеите за мястото на произход, традиционните методи на производство и новаторския подход към чистотата и експресията на аромати и вкусове.

Ето кои са производителите в тазгодишния Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste, чиито забележителни напитки ще имате възможност да опитате:

Уиски Стар свят

♦Шотландия
Arran
BenRiach
Benromach
GlenDronach
Glenglassaugh
Kilchoman

♦Ирландия
Teeling

Уиски Нов свят

♦САЩ
Koval
The Exceptional

♦Япония
Mars

Независими бутилиращи компании на сингъл малц скоч уиски

♦Шотландия: Gordon, MacPhail

♦Италия: Samaroli

Коняк

♦Франция: Delamain

Арманяк

♦Франция: Darroze

Джин

♦Япония: Ki No Bi

♦Франция: Citadelle

♦Холандия: Rutte 

КЪДЕ?
Cine Grand Park Center, Лозенец, София

КОГА?
11 октомври 2018, четвъртък, 16:00 - 22:00 часа

БИЛЕТИ
На място или онлайн на цена от 15 лева

Срещу сумата за вход получавате 8 дегустационни кредита; кредити може да купувате допълнително без ограничение (1 кредит = 1 лев)

Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.