Системата за съхранение на вино Coravin има вече дигитален модел от DiVino 10 Януари 2018

Уредът Coravin, който позволява на любителите на виното да се наслаждават на предпочитаните бутилки, без да изваждат корковата тапа, представи нов продукт. Чрез блутут той може да се свързва с приложение, което дава съвети за подходящо съчетаване на виното с храна, но също и следи оставащото количество газ в уреда и нивото на батерията.

Приложението дава дори дава съвети какво вино да подберете за съответен случай или каква музика или филм са най-подходящи за дадено вино. Приложението Coravin Moments използва огромната база с данни на Delectable.

Напълно автоматизираният Coravin Model 11 ще бъде пуснат на пазара през септември, дотогава може да закупите актуалните модели от магазин VintageClub.

Благодарение на уредите Coravin, вече не е нужно да се притеснявате, ако не изпиете цялата бутилка или да ограничавате себе си и да пиете само един вид вино. Използвайки доказани технологии и отличаващ се с лесен и функционален дизайн системата Coravin позволява да пробвате всяко вино, без да премахвате тапата. Така можете да се насладите на остатъка от бутилката някой друг ден.

Етикети
Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.