Седмо издание на Rose Wine Expo Kazanlak! от DiVino 16 Май 2017

Седмото издание на Rose Wine Expo Kazanlak 2017 ще се проведе на 3 и 4 юни 2017 в Казанлък. Мястото на събитието е в залите и градина на НЧ Искра и ЛХМ Чудомир, а мотото е Виното е необятен свят за откриване. Виното е пътешествие безкрай.

Фестивалът на розето е под патронажа на кмета на град Казанлък, като официално събитие от 114-годишния Празник на Розата и се провежда с медийното партньорство на БНТ и инициативата Купувам българско.

Gourmet Publishing е партньор на събитието и ще участва със свой щанд.

Седмият национален конкурс за розе Златен Киликс Казанлък 2017 ще събере изявени винени съдии, сомелиери, журналисти, дизайнери и визионери, за да се удостоят с награди най-добрите розе брандове реколта 2016. Виненият салон на изложението по традиция представя над 50 български винопроизводители, био продукти и автентични практики. Заедно с високо оценените на международната сцена български розета по време на събитието ще бъдат представени и най-модерните иновации с натурално розово масло и плодови акценти.

Наред с утвърдените имена на големите производители ще откриете малките семейни изби с дебютните им вина. Гостуват още френски розета, средиземноморски напитки и световноизвестна италианска кафе-къща.

 

Етикети
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.