Продадоха изключително уиски за над 1 млн. долара! от DiVino 04 Октомври 2018

Рекордна цена беше платена за 60-годишно уиски The Macallan Valerio Adami 1926! Частен колекционер от Азия даде рекордните 848 750 паунда (1,1 милиона долара) на аукцион, организиран от Bonhams в Единбург.

Съществуват само 24 бутилки от това много рядко уиски, дестилирано през 1926 и бутилирано през 1986. Етикетите са изработени от художниците Валерио Адами и Питър Блейк. Двамата са автори на прочутата обложка на албума на Бийтълс, Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club Band. На името на всеки от тях били посветени по 12 бутилки. "Такива уискита са с колекционерска стойност, заради изключителната им рядкост и вероятно никога няма да бъдат изпити, споделя Мартин Грийн, специалист по уискитата на Bonhams и добавя: това е Ролс Ройсът на малцовите уискита!

Ако искате да се потопите в света на напитките от най-висока класа, заповядайте на Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste! Изключителната дегустация ще се проведе на 11 октомври в Cine Grand Park Center, София. Ще имате възможност да опитате несравними премиум уиски от Шотландия, Ирландия, САЩ, Япония дори и от Италия; огнено-кадифени арманяк и коняк от родината им Франция и джин с върховно качество от Япония, Франция и Холандия!

КЪДЕ
Cine Grand Park Center, Лозенец, София

КОГА
11 октомври 2018, четвъртък, 16:00 - 22:00 часа

БИЛЕТИ
На място или онлайн на цена от 15 лева

Срещу сумата за вход получавате 8 дегустационни кредита; кредити може да купувате допълнително без ограничение (1 кредит = 1 лев)
  

Галерия
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.