През ноември DiVino.Taste събира отново най-добрите български изби! от DiVino 09 Октомври 2017

И тази година DiVino.Taste ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Запазете си 17, 18 и 19 ноември, защото през тези три дни в София отново ще се говори за българското вино!

Всеки винен познавач, ценител и ентусиаст ще може да се запознае с винарите и техните най-добри вина. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете над 400 вина от над 60 български изби.

DiVino.Taste e най-големият форум на качественото българско вино. Ако искате да научите повече за това какво е DiVino.Taste, да видите историята на изложението или да се запознаете с организаторите посете сайта taste.bg

Освен изложението в рамките на DiVino.Taste 2017 ще се проведат традиционните майсторски класове и лекции на форума. Винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България. Програмата ще обявим на 12 октомври.

На DiVino.Taste ще може да посетите и свободната зона където ще бъдат разположени щандове с лека храна, безалкохолни напитки и кафе, информационни пунктове на партньорите и организаторите.

Станете част от тази тридневна емоция, която ще завладее София между 17 и 19 ноември!

Последвайте събитието и във Facebook, където ще научавате първи всяко нова информация и ще се запознаете предварително с всички участници.

Повече за DiVino.Taste 2017, вижте и на taste.bg

Очаквайте on-line продажбата на билети, която стартира на 12 октомври 2017 vintageclub.bg
 

Етикети
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.