Празнично предложение: вита баница със сирене и домашно точени кори от DiVino 28 Декември 2015

Празниците са моментите, когато имаме малко повече време за себе си и близките си хора. Тогава отделяме специално внимание и на трапезата си, а традиционно на Нова година в България се поднася вита баница с късмети, с плънка от яйца и сирене. 

Обикновено се твърди, че точенето на баница иска майсторлък. Ние от опит знаем, че дори и да е така, все някога трябва да се започне и след първата-втората кора нещата стават ясни и лесни.

Предлагаме ви да опитате една рецепта от сайта menumag.bg, която е изпробвана и от нас. Наистина е много вероятно ако спазите тази рецепта да се изненадате от добрите резултати. А баница с домашно точени кори няма нищо общо с баница с готови кори. Време е да опитате!

Етикети
Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.