Полезна спирка: Intervin 2018 от DiVino 08 Август 2017

Едно от най-значимите в света международни изложения за храни, напитки и поднасяне на храна е Alimentaria в Барселона, провеждана всяка втора пролет в модерните палати на Fira Barcelona в красивата каталунска столица.

Alimentaria 2018, която ще се проведе от 16 до 19 април следваща година, отново ще събере международната професионална общност, отдадена на храната във всичките й аспекти, на виното и всички останали напитки, както и на ресторантьорството и всички форми за предлагане на храна извън дома. За своето следващо издание международният салон увеличава възможностите за участие на изложители и умножава потенциала за създаване на търговски обмен.

Intervin, салонът посветен на виното, сайдерите и високоалкохолните напитки в рамките на Alimentaria е най-важното събитие за испанската винена индустрия, но и изложение с значително международно влияние в света на виното. Доказал се като един от стожерите на Alimentaria, Intervin ще събере отново над 700 винарни в пространство по-голямо от 15 000 м2, част от изложбения център на Fira de Barcelona’s Gran Via.

То е единственото изложение в Европа, което дава пространство за изява на винения и високоалкохолния сектор, като едновременно с това се възползва от професионалистите и публиката, свързани с всички други бизнес и гурме сфери на Alimentaria – всички сектори на хранително-вкусовата промишленост и ресторантьорството. Intervin дава огромни възможности за откриване на нови пазари – от повече от 140 000 търговци, посещаващи изложението, над 32 000 имат свое винено и/или високоалкохолно портфолио: това са вносители, търговци на едро и дребно, магазинери и ресторантьори. Неслучайно 11 месеца преди изложението 50% от щандовете вече бяха продадени.

За улесняване на търговските връзки Intervin 2018 организира и така наречените Intervin Business Meetings, проект, който среща около 300 ключови за винената индустрия и търговия фигури от Европа, Канада, Мексико, САЩ, Колумбия, Южна Корея, Китай, Япония и други азиатски страни с изложителите.

Още една силна страна на Intervin и на Alimentaria като цяло е обединяването с Hostelco – събитие с традиции, което е лидер сред изложенията за оборудване и услуги за ресторантьорството, хотелиерството и кетъринг услугите. 

А през 2018 (16-19 април) Intervin-Alimentaria ще се обедини и с Vinum Nature, професионален форум за биологични, биодинамични и натурални вина, който ще заема един от павилионите на Intervin. В четвъртото си издание през 2016 салонът Vinum Nature е събрал 100 винарни с над 500 различни вина и повече от 2 500 професионалисти с интерес към биологичното и натуралното вино.

И накрая, една от най-големите аткракции на Alimentaria 2018 ще бъде новото пространство от 700 м2 в Intervin, наречено Barcelona Cocktail Art. Замислено като изключително динамична и забавна зона за изложение и демонстрации на най-значимите фирми в сектора, това събитие ще насърчава бизнес контактите и сделките, без да се отказва от спектаклите, от дегустациите и от представяне на всички последни и най-интересни тенденции в изкуството на коктейлите. За тази цел ще се разчита на участието на доста от най-влиятелните световни и испански миксолози.

За повече информация и за участие: www.alimentaria-bcn.com/en
 

Галерия
Етикети
Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.