Метро България е с обновени винени отдели и асортимент! от DiVino 01 Декември 2017

Метро България даде старт на обновените си винени отдели. Обогатеният винен асортимент включва повече от 1100 вина от над 20 държави от Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Австралия и Океания. От Метро обявиха, че работят с повече от 66 български и над 200 чужди винарни.

Компанията е вложила повече от 500 000 лева в реновацията на винените отдели в 11-те си магазина. „Добрата новина е, че на нашите щандове ще намерите вина и от малки винарни, което всъщност е помощта, оказвана от Метро на малките производители. Така се продължава линията на подкрепа на малкия бизнес, която вече провеждаме в други наши сектори", сподели Диана Бонева, директор Снабдяване на Метро България.

Новото оборудване позволява по-добро излагане на вината и по-лесното им откриване от страна на клиентите. Асортиментът от стария и новия свят и България запазва и надгражда своите мащаби. Едновременно с това екипът на Метро отваря врати за нови интересни и свежи сезонни предложения от по-неизвестни региони, отличаващи се с добри качества и конкурентни цени. 

Галерия
Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.