Какво вино ще пият звездите на Оскарите? от DiVino 17 Февруари 2017

Гостите на 89-ата церемония за наградите Оскар и на Бала на губернатора, който се организира традиционно след награждаването, ще пият вината на Франсис Форд Копола.

Прочутият американски режисьор и сценарист сключи договор с американската Филмова академия и ще доставя официалните вина за Оскарите до 2019 Копола и уайнмейкърът Кори Бек са създали специални блендове и етикети за специални случаи като наградите Оскар.

Австрийският шеф готвач Волфганг Пук вече представи менюто за Бала на губернатора, на който се очакват 1500 гости. Той се грижи за доброто настроение на звездите от шоу бизнеса вече повече от 20 години и е добре запознат с прищевките им. По време на бала освен традиционните шоколадови статуетки Оскар, ще бъдат сервирани и такива от пушена сьомга. Вкусове и аромати ще има за всеки – от суши и мини бургери до малки такоси и оваляни в хайвер картофи. „Това не е формална вечеря, на която седиш пред гуменото пиле, разказва Волфганг Пук. Всичко е в малки количества, така че да можеш да опиташ 20 различни ястия“…

За трета поредна година официално шампанско на церемонията за наградите Оскар е Piper-Heidsieck. Специално за събитието производителят на пенливо вино от Реймс е приготвил лимитирана серия Piper-Heidsieck Cuvée Brut в магнум бутилки. Очаква се в нощта на Оскарите да бъдат сервирани 15 000 чаши шампанско!
 

Галерия
Етикети
Горе ↑
Още информация Всички статии
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.