Вина от цял свят на Discover.Vino World! от DiVino 20 Април 2017

Първото издание на Discover.Vino World събира огромното разнообразие от чуждестранни вина, които се предлагат на българския пазар.

На 12 и 13 май 2017 (петък и събота) ще ви отведем на вълнуващо пътешествие из най-интересните винарски райони по света. За да стане това възможно събираме на едно място голяма част от вносителите на вина, които наистина заслужават да бъдат опитани!

Пространството в Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, срещу входа на БНТ) ще бъде разделено на няколко основни зони. Най-много ще са производителите от Италия, която ще се представи със 170 вина (разпределени на 17 маси). Другата голяма географска зона се полага на Франция с над 110 вина.

Останалите производители от Стария континент ще може да намерите в зона Другата Европа, където са представени Испания, Португалия, Германия, Гърция, Турция…

Новият свят се представя с над 80 вина от Нова Зеландия, ЮАР, Аржентина, Австралия, Чили, Вашингтон и Калифорния

Освен регионалните, на Discover.Vino World ще има и две други секции, основани на принципа на два типа вино, на които искаме да обърнем по-специално внимание - розе и пенливи вина.

С повече от 450 различни чуждестранни вина Discover.Vino World обхваща невероятното разнообразие от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.

Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното, тъй като вносителите имат амбицията на покажат както най-новите си продукти, така и най-качествените и интересни вина от своето портфолио. Разбира се всички винени ценители и любители също ще намерят в Discover.Vino World една безценна възможност да се запознаят с нови вкусове и аромати сред богатството от световни вина.

Билетите с предварителна продажба може да закупите онлайн на Vintageclub.bg, както и на място във всички магазини от веригата Casavino.

През последните две години Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света. Идеята ни за Discover.Vino World е да съберем на едно място вината от цял свят, представени у нас, и да улесним хората с професионален или ценителски интерес към виното.

Ето и вносителите, които участват в първото издание на Discover.Vino World

Авенди
Бибендум
БНК
Винита
Геслин
Домейн Бояр
Едоардо Миролио Тенута Карета
Картел
Касавино
Корсо
Мулен
Рали Уайн
Трансимпорт
Уайнбокс
Уайнмаркет

Имате на разположение цели два дни, за да опитате вина от цял свят. Очакваме ви!

Какво?

Discover.Vino World 2017

Кога?

12 – 13 май 2017

Къде?

Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22

Работно време

12 май 2017
14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

#discovervino

Горе ↑
Коментари 0 коментара
За да коментирате и гласувате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.