Изба

ВИ Драгомир

Годишно производство:60 000 бутилки
Собствени лозя: няма
Собственик:

Наталия Гаджева, Константин Стоев

Винар:

Наталия Гаджева, Константин Стоев

Винарско имение Драгомир е един от новите проекти в българското винарство.

Особеното тук е, че собствениците му са утвърдени имена във винарските среди, успешно практикуващи професията. Това са енолозите Наталия Гаджева и Константин Стоев, които са и майстори на всички вина, излезли под бранда на Драгомир - Pitos, Sarva, Karyzma, All In One, Amritta и розовото вино Sarva Rose.

Местоположението на избата и кокетната дегустационна зала е в град Пловдив, на много комуникативно място, на бул. Кукленско шосе, което вече се е превърнало в център за ценители на добрата храна и хубавото вино не само от града на тепетата. 

В малката, бутикова винарна ще ви посрещнат Наталия и Константин - собственици и винари, които имат дългогодишен опит във винения бранш и сериозни наблюдения върху потенциала на различни микрорайони в България, защото, както те самите казват, "това е решаващ фактор за крайния резултат". Наталия и Константин не просто искат да правят хубаво вино, те търсят виното с характер. 

Винарското имение е изключително подходящо както за приятен следобед с чаша вино, така и като колоритна част от туристическа обиколка на Пловдив и региона. Там ще срещнете топлината на голямата любов към виното и ще се запознаете с целия му производствен цикъл - от лозето до малките, качествени френски бъчви, с които работят в Драгомир.

В доказателство за нашите думи, ето какво споделят винарите от избата:

"Концепцията ни е да изразим спецификата на всеки микрорайон и да поднесем с вината си чаша удоволствие на всеки един наш гост. Заповядайте в Пловдив, за да се уверите сами".

Дегустации:

По предварителна заявка на имейл office@dragomir.bg или телефон: +359-888-325-830

Галерия
Дегустационната на ВИ Драгомир Изглед от дегустационната зала Екипът на Драгомир: Наталия Гаджева, Константин Стоев (дясно) и Галин Милков (ляво)
Рейтинги и оценки на вина от избата
Местоположение
Адрес

Пловдив, бул."Кукленско шосе" 15

имейл: office@dragomir.bg

телефон за контакт и предварителни резервации за винен тур: +359-888-325-830